Уебсайт, който конвертира

И така – вие си помислихте, че разполагате с всички съставки, за да направите перфектен уеб сайт с всички тези безплатни и “лесни” инструменти. Те ви обещаха, че ще направите професионален уебсайт, дори ако нямате технически познания и само за половин час.

Но след като прекарахте изтощителни часове в борба за приличен резултат, вместо блестящия уебсайт, който си представяхте, получихте нещо, което изглежда доста посредствено и да си кажем, жалко.  Приставките, които трябваше да създадат идеалното потребителско преживяване за вашия идеален клиент, всъщност направиха вашия уеб сайт цяло бедствие.

Дори не бяхте сигурни кое е по-лошото – времето, което изгубихте или факта, че трябва да се примирите с този посредствен и непрофесионален уеб сайт. Бяхте раздвоени между желанието да го оставите, защото вложихте толкова много труд и време и желанието да изтриете всичко и никой да не вижда жалкия резултат от вашите огромни усилия и вложено време.

Знам точно как се чувствате. Понякога обичам да готвя и да експериментирам. Понякога ми се получава добре, а друг път е пълен провал.

Но да почиствам след себе си е задача, която не обичам, особено ако нямам за награда прекрасно получило се ястие, а нещо което не знам как се нарича и ме е срам да сервирам.

Ами ако ви кажа, че аз съм секретната съставка и тайният сос за вашия онлайн успех? Да, вярно е – моите услуги са пакет от подправки, които добавят вкус и аромат и всичко хубаво към вашите профили в социалните медии.

Разбира се, четете за онлайн маркетинг и дори може да сте посещавали някой курс и профилите ви в социалните медии са настроени, но знаете, че имате нужда от уебсайт, за да се възползвате от силата на рекламата в социалните медии. Достатъчно сте умни, за да знаете, че да се заемеш сам с всичко, наведен над бюрото си в продължение на седмици не е най-доброто решение. Не се притеснявайте. Толкова е хубаво че се намерихме!

Тук съм, за да ви помогна. Вярвам, че вашето онлайн присъствие трябва да бъде пълно и точно отражение на вашия бранд и стойността, която носите на клиентите си. Сигурна съм, че и вие се чувствате по същия начин. Знам стратегиите, които можете да приложите днес, не само за да достигнете вашите идеални клиенти, но и за да получите видимост и да създадете авторитет. Така можете да използвате вашия уебсайт като ваш дигитален дом и стартова точка за нови интересни партньорства и възможности. 

Ако това може да се случи за мен, може да се случи и за вас. Разбирам несигурността, която изпитвате с приоритизирането на технологиите и стратегиите, които ще прилагате. Познавам неприятното чувство на примирение, когато разбирате, че вашите най-добри усилия и познания не са достатъчно добри.

Дори съм преживяла безизходицата и примирението, когато препоръчаната приставка срива уебсайта ми или FB рекламите не дават желаните резултати.

Била съм там и ми се иска някой да го беше направил както трябва за мен, за да мога да си спестя тези неприятни преживявания. 

Вместо това са ми вземали пари за неизпълнени обещания и то не веднъж. Но не се притеснявайте, това няма да съм аз. Била съм там, научих се и сега съм професионалист!

Прекарала съм години за да се уча и тази упоритост, която влагам в моята работа и учене, сега ще работи за вас. Това са  упоритостта, експертизата и компетенциите, от които можете да се възползвате. Тук съм, за да ви насоча към най-добрите технически и маркетингови решения за вашия уеб сайт и социални медии.

Все още ли четете? Еха!

Определено сте отдадени и готови да предприемете действия.

Аз съм точно тук с вас. Ще ви помогна да се съсредоточите върху това, което правите най-добре, докато аз ще се справя с техническите подробности и с мисленето. Не просто проектирам красиви уеб сайтове. Създавам уеб сайтове, които се превръщат във вашия център на печалба и на експертност, като използвам имейл маркетинг и социални медии! Спестявам ви време, пари и разочарование. Нека да го направим заедно и да започнем с ядрото на вашето онлайн присъствие – уебсайт, който привлича вашите идеални клиенти.

Последвайте ме в социалните медии, за да видите някои мисли и прозрения, които споделям там.

нека да стартираме

вашия проект!

„Бизнесът има само две функции - маркетинг и иновации.“

Милан Кундера, писател и драматург